Startpagina

Menu


Bewijs van onschuld

Feit nr 11 uit 2020:


Indien men de fabeltjeskrant van de firma Hoffmann nader bekijkt dan ziet men meerdere leugens. Leugens die bedoelt zijn om mij de schuld te geven. Laten we eens kijken.

De eerste leugen was dat ik met mijn gsm de user agent van Firefox zou hebben aangepast. Dit kon ik gemakkelijk weerleggen doordat ik 100% kon bewijzen dat Firefox nooit op mijn gsm heeft gestaan en het feit dat Firefox de enige browser is die op Android een user agent kan wijzigen. In mijn geval stond Chrome op de gsm en deze kan dat dus niet. Dit werd ook door de politie bevestigt en uiteindelijk ook door Hoffmann. Hoffmann moest toen op zoek naar een nieuwe mogelijkheid om mij de schuld te kunnen geven. Het feit dat ze op zoek moesten naar een nieuwe mogelijkheid bewijst meteen ook dat dit onderzoek prul en eenzijdig is.

Het resultaat was dat ik de gsm als hotspot zou hebben gebruikt en via mijn laptop de user agent zou hebben gewijzigd. Maar ook hier zeggen de feiten wat anders. Mijn laptop was al sinds december 2014 niet meer op internet geweest. Dit i.v.m. de hoge roaming kosten deed ik alles via de gsm met een Duits sim-kaartje. Dat mijn laptop niet meer op internet was geweest kon ik bewijzen uit de gegevens van Apple. zie feit 9. Een Nederlands IP-adres krijgen in Broichweiden is tot op heden onmogelijk. Ook het fabeltje dat er een VPN-verbinding kon zijn gebruikt is onmogelijk omdat KPN Mobile de apparatuur daarvoor niet heeft. Zonder apparatuur zoals een modem of een smartphone kun je ook thuis niet het internet op. Ook dit is dus weer een verzonnen leugen. KPN noemt dit ook “onwaar en onmogelijk”. Maar ook dit wil de gemeente niet zien. Maar blijkbaar weet Hoffmann beter welke apparatuur door KPN wordt gebruikt dan KPN zelf. Ja, dat zal het wel zijn hahaha.

Zelfs als KPN wel de juist apparatuur had gehad had er altijd een Duits IP-adres in de logboeken moeten staan. Het eerste wat een Android toestel doet als het netwerk online gaat zijn de synchronisaties opstarten. Een verbinding met een VPN leggen komt in de wachtrij en wordt pas uitgevoerd als de synchronisaties klaar zijn. Dat moment was er dus nog een verbinding met mijn Duitse provider en die geeft toch echt Duits IP-adressen af. Toch staat er geen enkel Duits IP-adres in de logboeken. Zelfs op tijdstippen uren voor de inbraken. Ook hier heeft geen onderzoek naar plaatsgevonden.

Om het verhaal af te maken dien je voordat je een VPN verbinding kunt maken eerst het internet op via een normale provider. In dit geval dus de Telekom. Hier krijg ik een Duits IP-adres en deze zou zichtbaar moeten zijn geweest in de logboeken omdat de synchronisatie als eerste wordt opgestart als de gsm aangaat. Zie hieronder:


Dan hebben we nog de twee verschillende logboeken waar Hoffmann weer een leugen verzon om het goed te praten. Ze vertelden dat de systeembeheerder zich had vergist en het IP-adres van de eerste dag bij de gegevens van de tweede dag had overgetypt. Maar had hij het overgetypt?

Nee, er werd door Hoffmann beweerd dat het een Word document was maar de feiten laten duidelijk zien dat dit een kladblok bestand was en alle excuses waarmee de fouten werden goedgepraat blijken gewoon leugens te zijn. De systeembeheerder en een collega die heeft meegekeken deden een onderzoek en daarover zei de systeembeheerder:

Toen we bevindingen kregen hebben we ook kopieën gemaakt door middel van kopiëren en plakken.

Hoezo kopiëren en plakken?? Het was volgens Hoffmann toch door de systeembeheerder overgetypt? hahaha

Dit citaat komt uit het gespreksverslag van een gesprek dat Hoffmann met de systeembeheerder heeft gehad. Dit citaat zijn ze waarschijnlijk vergeten te wissen uit het gespreksverslag. Weer een leugen dus.


Ja Kwaliteit onderzoek Nee
Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? X
Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? X
Afhankelijkheden?
Om een gsm als hotspot te gebruiken mag deze niet verbonden zijn met een Wifi. Dit was in mijn geval echter wel zo. Bovendien werd mijn laptop niet meer gebruikt vanwege de hoge roaming kosten. Indien Hoffmann een fatsoenlijk onderzoek had gedaan was dit al lang naar voren gekomenen hadden ze zulke onzin niet geschreven.

Elke keer weer blijkt dat er gelogen wordt in de fabeltjeskrant. Ook hier blijkt weer dat er gewoon geen onderzoek werd gedaan. Men wil de feiten gewoon niet zien. .

Zorgvuldigheidbeginsel

Duidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel voor de gemeente Vaals niet bestaat. Men rotzooit er gewoon wat op los.