Startpagina

Menu


Bewijs van onschuld

Feit nr 12 uit 2020:


In dit feit gaat het er om dat geen enkel Duits IP-adres te vinden is in de logboeken van de gemeente Vaals. En dit is uiteraard onmogelijk als je in Duitsland woont. In de fabeltjeskrant van de firma Hoffmann wordt beweerd dat ik een VPN zou kunnen hebben gebruikt. Iets wat ook door de gemeente werd verteld in de rechtbank. Kijken we naar de feiten dan is het duidelijk dat dit onmogelijk is.

Om te beginnen heeft KPN Mobile geen VPN-servers zodat een VPN-verbinding sowieso niet mogelijk is. Een KPN Mobile IP-adres is dus onmogelijk te verkrijgen via een VPN.

Stel dat het wel zou kunnen en dat KPN Mobile wel VPN-servers ter beschikking zou stellen.

Een VPN kun je alleen maar opbouwen indien er een internetverbinding is. Dat betekent dus dat ik eerst in Duitsland een internetverbinding moet maken om daarna een VPN verbinding te maken met KPN Mobile. Dat betekent dus automatisch dat er een Duits IP-adres in het logboek zou moeten staan.

Zoals al eerder uitgelegd meldt Android na het leggen van een internetverbinding, aan alle apps die synchroniseren, dat de verbinding is gelegd. Hierna worden synchronisaties uitgevoerd via een wachtrij. Deze wachtrij werkt op basis van FiFo (First in First out). Na de synchronisaties wordt de taak om een VPN-verbinding te leggen uitgevoerd. Er had dus altijd een synchronisatie op basis van een Duits IP-adres in het logboek moeten staan. Maar alle synchronisaties zijn uitgevoerd op basis van een Nederlands IP-adres. Dit is dus onmogelijk.

In de bijgevoegde video zien jullie dat wanneer men een VPN-verbinding wil leggen dat er altijd eerst een internetverbinding moet worden gelegd. Doe je dat niet dan werkt de VPN ook niet. Dit bewijst voor de zoveelste keer dat de fabeltjeskrant van Hoffmann van geen kant deugt en dat het schandalig is dat de gemeente op basis van een dergelijke flauwekul besluiten neemt. Maar ook wordt hier weer duidelijk de fraude aangetoond. Een fraude waar het college gebruikt van heeft gemaakt hetgeen strafbaar is.


Ja Kwaliteit onderzoek Nee
Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? X
Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? X
Afhankelijkheden? Er dient altijd een internetverbinding aanwezig te zijn om een VPN te kunnen starten

Elke keer weer blijkt dat er gelogen wordt in de fabeltjeskrant. Ook hier blijkt weer dat er gewoon geen onderzoek werd gedaan. Men wil de feiten gewoon niet zien.

Zorgvuldigheidbeginsel

Duidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel voor de gemeente Vaals niet bestaat. Men rotzooit er gewoon wat op los.