Startpagina

Menu


Bewijs van onschuld

Feit nr 4 uit 2017:


Uit de gprs-gegevens uit de “Google-Takeout” blijkt dat de Huawei P7 van mij, het toestel waarmee ik zou hebben ingebroken, op 30 en 31 maart 2015 op de tijdstippen van de inbraken in mijn woning aan de Feldstrasse in Broichweiden lag. Op 31 maart reed ik met de auto van Melissa richting de grens in Kerkrade om mijn schoonvader en diens ega naar huis te brengen. Zij waren, en dat heb ik ook al in 2015 gemeld, bij Melissa en mij op bezoek i.v.m. de verjaardag van Melissa op 27 maart. Aangezien ik toen ziek was werd het bezoek verschoven naar de 31e.

Het feit dat ik onderweg naar Nederland was wordt aangetoond doordat ik werd geflitst op de Friedrichstrasse in Würselen en de rijrichting richting Nederland was. De Fahrrichtung (FR) cq rijrichting in het procesverbaal toont dit aan. Ik reed dus van thuis weg. De gsm lag dus in Broichweiden en ik werd geflitst in Würselen. Ik kon mijn toestel dus niet gebruiken om in te breken. Bovendien had ik dus altijd een Duits IP-adres moeten hebben gehad en niet zoals in het logboek staat een Nederlands IP-adres. Lees feit 3 hier op de site waarin dit wordt uitgelegd. De echtheid van het proces-verbaal is door 2 medewerkers van het “Ordnungsambt” van de stad Aken onafhankelijk van elkaar geverifieerd en werd als echt gekenmerkt.


Ja Kwaliteit onderzoek Nee
Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? X
Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? X
Heeft Hoffmann een verklaring gegeven hoe het mogelijk is dat ik een inbraak zou hebben kunnen plegen zonder de gsm bij mij te hebben? X
Afhankelijkheden?
Ik had op een of andere manier een Nederlands IP-adres moeten krijgen. Dit is echter onmogelijk aangezien mijn gsm verbonden was met mijn eigen wifi via een Duitse provider. Indien er geen verbinding zou zijn geweest met mijn wifi, wat dus wel zo was zoals uit het logboek van mijn modem blijkt, zou ik ook een Duits IP-adres moeten hebben gehad omdat ik een Duitse sim-kaart in mijn gsm had en dat de radio-golven van KPN Mobile niet tot Broichweiden reiken.

Tot op heden heeft de gemeente niet kunnen aantonen hoe het mogelijk is om zonder de gsm bij mij te hebben dat ik toch een inbraak heb kunnen plegen. Hoffmann heeft ook hier weer geen onderzoek naar gedaan. Logisch want dit toont weer mijn onschuld aan en dat mag niet onderzocht worden.

Zorgvuldigheidbeginsel

Duidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel ook hier weer wordt geschonden. Onderzoek werd gewoon niet gedaan.