Startpagina

Menu


Bewijs van onschuld

Feit nr 6 uit 2017:


Toen ik in 2017 mijn politiedossier kreeg viel op dat er twee verschillende logboeken door de gemeente werden afgegeven. Aangezien een logboek nooit wijzigt is dit dus onmogelijk. Op het moment dat ik dit bekend maakte kwam Hoffmann weer naar Vaals om een extra gesprek met de systeembeheerder te voeren. In dit gesprek kreeg de systeembeheerder een document voorgelegd waarin groen gearceerde regels stonden waarvan de systeembeheerder moest zeggen dat hij deze regels had overgetypt. De reden van dit overtypen was en ik citeer "Dit heb ik gedaan omdat de opmaak in een Word document na het knippen en plakken uit het kopie bestand niet goed lukte." Feit is dat in het document dat werd aangemaakt geen enkele opmaakcode terug te vinden is. Hoe kan de opmaak dan mislukken?

En hoe ging het verder? Ik citeer "Hierna heb ik de relevante regels overgetypt uit het originele bestand in een Word document." En hier liegt hij weer. Het bestand dat werd ingeleverd was geen Word document. Alleen al de naam "log_rmeets.txt" zegt voldoende. Als het een Word document was geweest had het bestand "log_rsmeets.doc" of "log_rsmeets.docx" geheten. En dit gesprek werd afgesloten met en ik citeer weer: "Of ik dit Word document nog heb? Nee, ik heb dat document niet meer". Wat een toeval zeg. Er kwam nog een rechtszaak maar de documenten gooi ik maar al weg.


Ja Kwaliteit onderzoek Nee
Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? X
Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? X
Heeft Hoffmann een verklaring gegeven hoe het mogelijk is dat een kladblok bestand uiteindelijk een Word bestand werd? X
Afhankelijkheden?
Geen

Tot op heden heeft de gemeente niet kunnen aantonen hoe het mogelijk is dat er twee verschillende logboeken bij de politie werden ingeleverd met verschillende inhoud.

Zorgvuldigheidbeginsel

Duidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel ook hier weer wordt geschonden. Onderzoek werd gewoon niet fatsoenlijk gedaan. Zie de bijgevoegde video waarin wel een fatsoenlijk onderzoek wordt gedaan en aangetoond wordt dat er weer sprake is van verzinsels en leugens.