Startpagina

Menu


Bewijs van onschuld

Feit nr 7 uit 2017:


Zoals reeds in feit 2 staat vermeld stond Firefox nooit op mijn gsm. Het hele verhaal van de gemeente en Hoffmann stort hierdoor in elkaar. Ik ga hier verder niets schrijven. De video laat duidelijk zien dat Firefox nooit op mijn toestel werd geïnstalleerd en het hele verhaal van Hoffmann richting toilet kan.

Ik maak in de video gebruik van het installs.json bestand dat iedereen die een android toestel bezit zelf kan downloaden via de "Google Takeout" Het downloaden van de "Google Takeout" en de echtheid hiervan heb ik al in andere video's getoond.


Ja Kwaliteit onderzoek Nee
X Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? X
X Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? X
Afhankelijkheden?
Geen

De politie en ook Hoffmann hebben beaamd dat Firefox nooit op mijn gsm heeft gestaan. 100% toegeven wilde Hoffmann dit echter niet omdat het wel eens kon dat er geen sporen achterbleven indien een app werd verwijderd. Nou bekijk de video en je ziet dat Firefox nog nooit op een toestel van mij heeft gestaan en blijkt het verhaal van Hoffmann weer als een kaartenhuis in elkaar te vallen en toont dit weer aan dat er van de logboeken niets klopt.

Zorgvuldigheidbeginsel

Duidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel ook hier weer wordt geschonden. Onderzoek werd gewoon niet fatsoenlijk gedaan. Zie de bijgevoegde video waarin wel een fatsoenlijk onderzoek wordt gedaan en aangetoond wordt dat er weer sprake is van verzinsels en leugens.