Startpagina

Menu


Bewijs van onschuld

Feit nr 8 uit 2018:


Dit bewijs toont aan dat het logboek van 31 maart 2015 een kopie is van het logboek van 30 maart 2015. Verder is ook hier te zien dat de verwerkingstijden exact hetzelfde zijn op beide dagen. Dit is onmogelijk aangezien beide inbraken op verschillende tijdstippen plaatsvonden. Een in de namiddag, wanneer mensen nog werken, en een laat op de avond wanneer de server leeg is omdat niemand meer werkt. Dat deze tijden dan toch hetzelfde zijn is onmogelijk. Ik ga hier verder niets schrijven. De video laat duidelijk zien dat beide logboeken een kopie van elkaar zijn.


Ja Kwaliteit onderzoek Nee
Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? X
Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? X
Afhankelijkheden?
Geen

Dit verhaal toont aan dat alles wat Hoffmann tot nog toe heeft beweerd klinkklare onzin is. Het onderzoek van Hoffmann stort weer als een kaartenhuis in elkaar en toont dit weer aan dat er van de logboeken niets klopt.

Zorgvuldigheidbeginsel

Duidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel ook hier weer wordt geschonden. Onderzoek werd gewoon niet gedaan. Ik vind het knap dat de gemeente beweert dat men uiterst zorgvuldig heeft gehandeld. Belachelijke opmerking gewoon. Het ene feit na het andere blijkt niet onderzocht te zijn. Iets wat conform het zorgvuldigheidsbeginsel een verplichting is.