Feit nr 9 uit 2015:
Dit bewijs toont aan dat er gefraudeerd is in de logboeken van de gemeente Vaals. Het gaat hierbij om het feit dat het ip-adres op 31 maart 2015 uit het niets wijzigt wat normaal gesproken in een kantooromgeving niet kan. Feit is echter dat KPN Mobile geen kantooromgeving is en kan het dus wel behalve .... Lees verder
Het eerst was het IP-adres volgens het logboek 188.207.122.136 en een uur later 188.207.122.13. De gemeente deed dit in 2015 af als een typefout. Maar ook deze typefout stond ook in het originele door de server geëxporteerde logboek. En dit kan dus weer niet. De server maakt geen typefouten. Hoffmann had dit door en onderzocht dit feit en kwam met het volgende verhaal.
En geloof het of niet. Bovenstaand verhaal klopt. Maar een ding heeft Hoffmann weer in hun onderzoek genegeerd. Dat is het feit dat mijn toestel in Broichweiden lag tijdens de inbraken en vanaf de middag de hele dag met de Wifi was verbonden. Zie afbeelding van logboek van mijn Duits modem.
Met andere woorden. Beide IP-adressen zijn dus onmogelijk. Beide IP-adressen in het logboek hadden Duits moeten zijn. Zelfs al was mijn gsm niet verbonden met de Wifi maar met een provider dan had dat nooit KPN Mobile kunnen zijn omdat, zoals reeds eerder uitgelegd, de afstand gewoon te groot is. In München kun je ook geen KPN Mobile IP-adres krijgen. Het is gewoon te ver. Hoffmann zit hier gewoon te liegen en houdt weer zaken achter. En op fraude, leugens en verzinsels baseert de gemeente Vaals haar besluiten. Vraag is dan ook weer hoe komt dit in het logboek van de gemeente??? Ik nodig nogmaals iedereen uit om naar Broichweiden te rijden. Er is geen KPN Mobile netwerk meer te detecteren in Broichweiden en dus ook geen IP-adres te verkrijgen of te houden. En het verhaal over een VPN is dus ook onzin aangezien KPN Mobile geen VPN-verbindingen levert omdat ze simpelweg de apparatuur daarvoor niet in huis hebben.
Maar buiten dat speelt er nog iets in dit verhaal. En ik zal het heel makkelijk proberen uit te leggen. Op het moment dat je een Android smartphone opstart wordt eerst uiteraard het besturingssysteem geladen. Nadat dit klaar is wordt de verbinding met de provider of wifi gelegd en als die verbinding er is stuurt Android een signaal naar alle apps die de verbinding gebruiken. Hij roept: “Ik ben er”. Het eerste wat dan gebeurt is dat apps die een synchronisatie hebben lopen met een server op afstand zoals email, agenda etc, dus in mijn geval de synchronisatie naar de exchange-server van de gemeente Vaals, de synchronisatie opstarten. Alle mails etc. worden dan op mijn smartphone ontvangen. Dit is goed te zien in de logboeken van de gemeente. Dit werkt altijd zo. Behalve op de dag dat het IP-adres wijzigde zoals hierboven staat geschreven. Er wordt geen enkele synchronisatie opgestart wat dus onmogelijk is. Ook al was ik geblokkeerd op de server. De synchronisatie wordt op de smartphone zelf gestart. Maar deze is er niet. Dit is dus ook weer onmogelijk. Wat zegt Hoffmann hierover?? Helemaal niets. Ook dit werd nooit onderzocht en werd verzwegen. Dit heb ik ook richting gemeente gestuurd en ook in de stukken van de rechtbank is dit meegenomen. Maar er werd nooit op gereageerd en ook niets onderzocht omdat dit weer bewijst dat ik onschuldig ben en gefraudeerd is binnen de gemeente Vaals. En het zorgvuldigheidsbeginsel wordt weer door de gemeente met voeten getreden. Ook is duidelijk dat er weer een feit wordt aangetoond dat door de gemeente wordt genegeerd.
Op deze manier is het natuurlijk wel gemakkelijk om te roepen dat er geen nieuwe feiten zijn. Maar hier kom ik ook nog op terug.
Ja | Kwaliteit onderzoek | Nee |
---|---|---|
Heeft Hoffmann een degelijk onderzoek gedaan? | X | |
Heeft Hoffmann een bewijs geleverd? | X | |
Afhankelijkheden? | ||
Om een IP-adres van een provider te krijgen mag je niet verbonden zijn met een Wifi. Deze verbinding gaat altijd voor of je moet deze al uitschakelen. Maar zoals uit het logboek van de Wifi blijkt stond de Wifi gewoon aan en was mijn gsm daarmee verbonden. |
Ook hier blijkt weer dat er gewoon geen onderzoek werd gedaan naar een feit. Men wil de feiten gewoon niet zien. Ook hier blijkt weer dat de logboeken met de hand zijn gemaakt.
ZorgvuldigheidbeginselDuidelijk is dat het zorgvuldigheidsbeginsel ook hier weer wordt geschonden. Onderzoek werd gewoon niet gedaan. Ik vind het knap dat de gemeente beweert dat men uiterst zorgvuldig heeft gehandeld. Belachelijke opmerking gewoon. Het ene feit na het andere blijkt niet onderzocht te zijn. Iets wat conform het zorgvuldigheidsbeginsel een verplichting is.